Thuiskapper Helmond

Zoekt u een goede thuiskapper in Helmond? Dan bent u aan het juiste adres!

Mijn naam is Harrie Knapen. Sinds ik onlangs verhuisd ben van Helmond naar Aarle-Rixtel mag ik mezelf geen Helmonder meer noemen. Maar het is in de buurt, dus ik knip natuurlijk nog veel Helmonders.

Als gespecialiseerd herenkapper knip ik vooral heren. Maar ook wel kinderen en af en toe zelfs dames :) Voor meer informatie en de prijzen: zie mijn homepage:

Bekijk de prijzen

Foto Harrie Knapen

Veel ervaring als thuiskapper

Als ambulante kapper (thuiskapper) heb ik veel ervaring. In 1995 ben ik begonnen met knippen. Het kappersvak heb ik geleerd bij kapsalon Van den Heuvel in Veldhoven en daarna bij kapsalon 't Kappertje in Eindhoven.

Tegenwoordig werk ik alleen nog maar als thuiskapper. Bij een runnen van een eigen kapperszaak komt toch veel kijken. Bovendien vinden veel mensen het juist fijn als ze thuis worden geknipt.


Knippen bij u in Helmond

Ik knip best veel in Helmond. Op de eerste plaats heb ik jaren in Helmond gewoond en ken dus veel Helmonders. Op de tweede plaats woon ik tegenwoordig in Aarle-Rixtel en dat is net om de hoek.

Als thuiskapper knip ik trouwens vooral heren. Soms ook wel dames en kinderen. Maar omdat ik geen ingewikkelde behandelingen zoals permanent doe, ben ik vooral herenkapper.

Veel van mijn klanten zijn senioren. Ook heb ik veel ondernemers als klant. Zowel senioren als ondernemers vinden het vaak fijn om thuis en overdag te worden geknipt.


Altijd netjes geknipt door dezelfde kapper

Altijd dezelfde kapper. Dat is één van de voordelen van een thuiskapper. Dat moet je in een kapperszaak maar afwachten. Veel van mijn klanten ken ik al jarenlang, Ik weet dus precies hoe ze geknipt willen worden. En waar ze graag over praten ;-)

Wilt u ook graag thuis worden geknipt? Door een ervaren, betrouwbare en gezellige kapper :) Bel me gewoon eens.Openingstijden

Thuiskapper Harrie Knapen werkt op afspraak: op maandag van 8.00 tot 19.30, dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00, en op zaterdag van 8.00 tot 16.00.


Prijzen

Heren vanaf 13 jaar - knippen€ 23
Heren vanaf 13 jaar - snijden € 25
Kinderen 0 t/m 4 jaar€ 16
Kinderen 5 t/m 12 jaar€ 20,50
60+€ 22 (*)
Baard knippen€ 13

(*) Leden van ouderenbonden (KBO, ANBO, PCOB, VBOH) uit de regio hebben recht op korting, en betalen slechts € 20,50!


Contact

Woont u in Helmond en bent u op zoek naar een thuiskapper? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op.

U kunt me bellen op 06 - 4208 2225. Of stuur een mailtje naar info@harriesknipperij.nl© 2024 Thuiskapper Harrie's Knipperij | KvK Eindhoven: 17087045 | btw-id: NL001687553B65

Harrie's Knipperij
Peelstraat 21
5735 KM Aarle-Rixtel (net boven Helmond)
Tel: 06 - 4208 2225
info@harriesknipperij.nl

Harrie's Knipperij op Facebook | Privacyverklaring